• Roman Schmidt

Banaan-haverkoek



Aantal koeken:

6


Calorieën per portie:

130


Ingrediënten:

  • 70gr havervlokken (fijn gemalen)

  • 2 rijpe bananen

  • 50gr pure chocolade (minimum 70%)


Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 175°C

  • Prak de bananen met een vork

  • Meng er de haver onder

  • Hak of breek de chocolade in kleine stukken en meng onder het beslag

  • Schep er 5 koeken van op een met bakpapier beklede bakplaat

  • Bak de koekjes 15 minuten op 175°C

  • Laat ze afkoelen en haal ze van het bakpapier


Tip: je kan de koeken eten als tussendoortje of als ontbijt.


Tip: je kan de havervlokken zelf malen of haver kopen die fijner is van structuur.


Opmerking: Schrik niet van de textuur, de smaak is heerlijk.



10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven