• Roman Schmidt

Bhan mi met tofu

Bijgewerkt: feb 8


Aantal personen:

1


Ingrediënten:

  • Een stuk baguette of ciabatta (voorkeur gaat naar de volkoren variant)

  • Een koffielepel mayonaise

  • Een halve koffielepel vissaus

  • Een eetlepel arachideolie

  • 75-100gr tofu, in schijven gesneden

  • Een eetlepel sojasaus

  • Een stuk komkommer, gesneden

  • Een wortel, geraspt of met de dunschiller slierten gemaakt

  • Een lente-ui, in ringen gesneden

  • Een koffie lepel zoet-zuresaus


Bereiding:

  • Plaats een pan op hoog vuur

  • Bak de tofu in een eetlepel arachideolie

  • Draai de tofu om wanneer de onderkant krokant is

  • Voeg de sojasaus toe en laat wat inkoken

  • Besmeer de baguette met de mayonaise en vissaus

  • Doe de tofu, groenten en zoetzure saus op de baguette

  • Werk eventueel af met citroensap



1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 Roman Schmidt