• Roman Schmidt

Knolselder met remoulade en geroosterde amandelen


Aantal personen:

2

Calorieën per portie:

302


Ingrediënten:

  • 1 knolselder, geraspt (ongeveer 600 - 700 gr onbewerkt)

  • Citroensap

  • 40 gr geroosterde amandelschilfers (rooster de amandelen even in een pan)

  • 30 gr mayonaise

  • 60 gr magere yoghurt

  • 1 eetlepel bieslook, fijngesneden

  • 1 eetlepel peterselie, fijngesneden

  • 1 eetlepel dragon, fijngesneden

  • 1 grote augurk, fijngesneden

  • 1 eetlepel kappertjes

  • 1 koffielepel mosterd

  • 1 koffielepel mierikswortel pasta


Bereding:

Remoulade:

  • Voeg de mayonaise, yoghurt, bieslook, dragon, peterselie, augurk, kappertjes, mosterd en mierikswortel pasta samen in een kom en haal door elkaar

Afwerken

  • Rasp de knolselder, doe in een kom en doe er wat citroensap op

  • Voeg de remoulade bij de knolselder en roer bij elkaar

  • Werk af met de geroosterde amandelschilfers

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven