- Roman Schmidt
Knolselder met remoulade en geroosterde amandelen

Aantal personen:
2
Calorieën per portie:
302
Ingrediënten:
1 knolselder, geraspt (ongeveer 600 - 700 gr onbewerkt)
Citroensap
40 gr geroosterde amandelschilfers (rooster de amandelen even in een pan)
30 gr mayonaise
60 gr magere yoghurt
1 eetlepel bieslook, fijngesneden
1 eetlepel peterselie, fijngesneden
1 eetlepel dragon, fijngesneden
1 grote augurk, fijngesneden
1 eetlepel kappertjes
1 koffielepel mosterd
1 koffielepel mierikswortel pasta
Bereding:
Remoulade:
Voeg de mayonaise, yoghurt, bieslook, dragon, peterselie, augurk, kappertjes, mosterd en mierikswortel pasta samen in een kom en haal door elkaar
Afwerken
Rasp de knolselder, doe in een kom en doe er wat citroensap op
Voeg de remoulade bij de knolselder en roer bij elkaar
Werk af met de geroosterde amandelschilfers
9 keer bekeken0 reacties