• Roman Schmidt

Spicy pinda noodles


Aantal personen:

2


Ingrediënten:

  • 1 teentje look geraspt

  • Stuk gember (tgv een duim) geraspt

  • 2 eetlepels honing

  • 2 eetlepels siracha (een pikante aziatische saus)

  • 2 eetlepels pindakaas

  • 4 eetlepels vissaus

  • Sjalot of 3 lente uien, fijn gesneden

  • 1 wortel geraspt

  • Een stuk kool (het speelt geen rol dewelke), geraspt of fijn gesneden

  • Koriander (zoveel je wilt)

  • 140gr ongekookte noodles

  • Eventueel wat gebakken kip


Bereiding:

Saus:

  • Doe de look, gember, honing, siracha, pindakaas en vissaus bij elkaar en roer het tot een homogeen geheel

Afwerking:

  • Meng al de groenten doorelkaar

  • Kook de noodles gaar volgens de verpakking

  • Meng de warme noodles met de saus (voeg er eventueel wat kookvocht aan toe)

  • Werk af met de groenten en eventueel de kip


Tip: gebruik rijstnoodles als glutenvrij alternatief

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven